Gemato - bermbeveiliging

Aanvullen van bermen

AANVULLEN VAN BERMEN

Zoals hiervoor beschreven vormen onstabiele en kapot gereden bermen (en daardoor onveilige bermen) een voortdurend en terugkerend probleem in het buitengebied van een gemeente.

Gemato B.V. beschikt over technieken en machines, waarmee een duurzame oplossing voor deze problematiek kan worden geboden.

Aanvullen van berm

Wilt u weten wat Gemato voor uw project kan betekenen?

SNEL & DOELTREFFEND

Semi berm verhardingen aanbrengen

Met behulp van onze side-feeder (verbredingsmachine) kunnen wij snel en doeltreffend diverse semiverhardingen aanbrengen zoals menggranulaat, asfaltgranulaat, Grauwacke, duomix. Ook kunnen wij met deze machine, indien gewenst, grond aanbrengen.

Met een vrachtauto wordt het betreffende materiaal in de side-feeder gelost en door middel van een transportband wordt het materiaal zijdelings in de berm gedeponeerd. Door een voorziening aan de buitenkant van de side-feeder wordt het materiaal op de juiste hoogte en onder het gewenste profiel aangebracht. Met de trilwals wordt het materiaal verdicht, waarna met onze rolbezem het wegdek wordt schoongeveegd.

De side-feeder kan ook ingezet worden voor het aanbrengen van bermcrete.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

BEL ONS OF MAIL ONS

GEMATO B.V.

Met geavanceerde technieken en een modern, specialistisch machinepark is Gemato B.V. de aangewezen partij om wegbeheerders en aannemers van dienst te zijn om aan deze zorgplicht te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACT

Buitenstraat 1, 5373 LC Herpen

06-53347661
06-12703968

info@gemato.nl

Reviews